Schilder Johan Lambrecht
in Evergem: van voorbereiding tot afwerking

Schreeuwen uw schoolgebouwen om een nieuwe schilderbeurt? Mag uw gevel weleens een kwastje voelen? Dat treft, want Johan Lambrecht, uw schilder in Evergem, staat in al deze gevallen paraat om u uit de nood te helpen.

Actief in heel Vlaanderen

Wij zijn actief in Oost- en West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen en dat zowel voor grote als kleine klussen. Het maakt voor ons ook niks uit of u nu een professional of particulier bent. Klop aan bij Johan Lambrecht, dan zijn uw schildervraagstukken in een handomdraai opgelost.
Onze specialiteiten zijn vooral te situeren op het vlak van binnenschilderwerken en buitenschilderwerken. Vooral op dat vlak hebben wij al heel wat referenties op onze naam die u kunt bewonderen in de fotogalerij.

Deskundig kleuradvies

Maar we stoppen niet bij schilderwerken. Misschien wilt u graag uw zolder verdelen in een aantal kleinere ruimtes of wilt u een vals plafond steken. Dan kunnen wij u ook helpen met onze gyprocwerken. Ook behangen behoort tot ons takenpakket.
Johan Lambrecht is altijd mee met de laatste ontwikkelingen in de verfsector via verschillende verftechnieken en effecten. Ook geven wij u natuurlijk het nodige kleuradvies. Kleinere herstellingen en plamuurwerken zijn ook in goede handen.

Neem contact met ons op

Zoekt u een ervaren vakman die niet stopt vóór u tevreden bent? Dan bent u bij schilder Johan Lambrecht uit Evergem aan het juiste adres.

ONTDEK ONZE REALISATIE
Heeft u nog vragen of wenst u bijkomende inlichtingen over onze diensten? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder op weg.