Binnenschilderwerken van a tot z

Johan Lambrecht  - Evergem - Binnenschilderwerken

Onze binnenschilderwerken in Evergem en omgeving zijn zeker en vast de kers op de taart. Johan Lambrecht maakt immers gebruik van professionele, hedendaagse verven van hoge kwaliteit zodat u tevreden zult zijn over het resultaat.
Bij het schilderen van wanden en plafonds valt het belang van de voorbereidingen niet te onderschatten. Zowel oude als nieuwe ondergronden worden standaard volledig geplamuurd. Dit zowel om oneffenheden uit te vlakken als om putjes en krassen weg te werken.

Extra versteviging

Alvorens te schilderen kunnen de muren eventueel nog extra verstevigd worden met effen vliesbehang, ecologisch geproduceerd uit gerecycleerde vezels. Er wordt gewerkt met afwasbare tot schrobvaste verven. Daarnaast kan er gekozen worden voor een afwerking met kalkverf.
Verder verzorgen wij ook behangwerk. Klassiek behang of bedrukt vliesbehang, met een oneindige keuze aan stijlen, kleuren en motieven. Ramen, deuren en ander schrijnwerk kunnen worden geschilderd of ‘gelakt’ met lakverf, in een matte, satijnglanzende of hoogglans uitvoering.

Uw vragen zijn welkom

Heeft u misschien nog vragen over de opties wat betreft binnenschilderwerken door Johan Lambrecht uit Evergem? Neem dan even contact met ons op.